Over 4Fun

Koor 4Fun is een gemengd koor met rond de tachtig leden.
De naam Koor 4Fun hebben we niet voor niets gekozen, want naast een heel afwisselend en verrassend repertoire, staat plezier in het zingen voorop! En dat is ook te merken tijdens onze optredens: van elk optreden maken we een feestje!

Ons repertoire bestaat uit populaire Engels- en nederlandstalige liedjes
We hebben al heel wat optredens achter de rug; zowel in de omgeving als verder in het land zijn we te zien en horen bij diverse evenementen en bij instellingen. We doen onder andere jaarlijks mee met Podium Westland.

Ook treden we op in het buitenland; een paar jaar geleden in Pineda in Spanje en in juni 2018 zijn we met een grote afvaardiging (bijna 60 incl. partners) naar Toscane afgereisd en hebben daar 3 optredens verzorgd. Een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!!

We zijn blij dat we een behoorlijk aantal mannen in ons koor hebben, maar enthousiaste zangers (vooral tenoren) zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor dames, zij zijn ook van harte welkom.

De locatie voor onze repetitieavonden is De Binnenhof, waar we op de eerste 3 weken van de maand op de woensdagavond repeteren.